Restaurarea Cortului lui David - cu prof.dr.Iosif Ton - extras 1 - despre Lauda

Adaugat la :  3.12.2014

Comanda Album DVD: http://alfaomega.tv/librarie/resurse-cu-iosif-ton/restaurarea-cortului-lui-david-produs

David a ajuns sa-L cunoasca pe Dumnezeu. Ca si poet L-a descris pe Dumnezeu, iar ca muzician a pus aceste descrieri in muzica.

Atunci cand Il cunosti pe Dumnezeu, te umpli de El, Il lauzi, Il adori si doresti sa fii ca El. Aceasta este chemarea lui David despre care prof. dr. Iosif Ton vorbeste in acest seminar.

Subiecte abordate: Moise si Fata Domnului, Cortul lui David si jertfele de animale, Psalmii lui David - analiza, Cum sa devenim oameni buni.

Continut: 8 DVD-uri / 15 sesiuni x 60 minute / Bonus: Emisiunea Calea, Adevarul si Viata cu prof. dr. Iosif Ton.