Realitati si perspective 099 - Tendinte si provocari in crestinismul contemporan - Iosif Ton

Adaugat la :  7.05.2019

Tema: Tendinte si provocari in crestinismul contemporan

Invitat: Prof. Dr. Iosif Ton

Subiecte:

- Ce sustine teologia liberala? Care este adevarul?

- Cesationismul biblic

- Corectitudinea politica transferata in zona teologica

- Care sunt modalitatile subtile de promovare a valorilor marxiste?

- Cum poate un crestin sa fie relevant in societate fara sa se compromita?

- Care este modalitatea biblica de a fi relevant pentru fiecare generatie?

- In ce masura postmodernismul are legatura cu teologia liberala?

Fii si tu o lumina! Ajuta-ne sa ducem Cuvantul lui Dumnezeu pana la marginile pamantului! Fiecare leu conteaza! Doneaza la https://alfaomega.tv/donatii#axzz5nEMVNu22