Realitati si perspective 62 - Biserica si transformarea societatii - Iosif Ton

Adaugat la :  31.10.2017

Invitat: Prof. Dr. Iosif Ton. Care au fost principalele elemente ale Reformei si ce importanta au pentru noi astazi? Cunoasterea lui Dumnezeu si trairea in partasie cu El este transformatoare. Astfel, de la o transformare personala incepe transformarea in relatiile cu familia si cu Biserica aducand o noua atitudine fata de societatea in care traim.

Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV.

Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

#RSP‬ ‪#RealitatiSiPerspective‬