Realitati si perspective 99 - Tendinte si provocari in crestinismul contemporan - Iosif Ton

Adaugat la :  28.05.2019

Tema: Tendinte si provocari in crestinismul contemporan. Invitat: Prof. Dr. Iosif Ton. Subiecte: Ce sustine teologia liberala? Care este adevarul? Cesationismul biblic; Corectitudinea politica transferata in zona teologica; Care sunt modalitatile subtile de promovare a valorilor marxiste? Cum poate un crestin sa fie relevant in societate fara sa se compromita? Care este modalitatea biblica de a fi relevant pentru fiecare generatie? In ce masura postmodernismul are legatura cu teologia liberala?

Gasiti mai multe emisiuni Realitati si Perspective la https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp