Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Seminar Concepții despre lume și viață, cu Iosif Țon – sesiunea 310

Adaugat la :  13.11.2019

Intelectualul creștin este omul care știe care sunt concepțiile despre lume și viață. Există cel puțin 9 concepții despre lume și viață.

Un intelectual creștin trebuie să cunoască ce gândesc ceilalți.

În plus, un intelectual creștin este cel care poate diferenția datele unei discipline de interpretarea datelor, care se face în lumina concepției despre lume și viață a cuiva.

O altă idee: un intelectual creștin nu se lasă intimidat de știință.

Un intelectual creștin a integrat concepția despre lume și viață cu datele meseriei lui sau a științei pe care o studiază. El gândește ca un creștin și la biroul lui, e creștin în fiecare aspect al vieții.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.