Seminar Concepții despre lume și viață, cu Iosif Țon – sesiunea 610

Adaugat la :  13.11.2019

Ateismul ca gândire „științifică” a apărut în Franța, pe la 1750, odată cu Iluminismul. Dar ateilor le era foarte dificil să explice apariția lumii. Părea că dificultatea a dispărut odată cu lansarea „Originii speciilor”, scrisă de Charles Darwin, în 1859. El spunea că lucrurile au evoluat de la simplu la complex, chiar și înainte de apariția vieții, totul formându-se printr-un proces de evoluție. Brusc, toată lumea academică a îmbrățișat teoria evoluției...

Pentru fiecare carte ce propune o iee, o teorie, există multe alte cărți care o demontează. Nu te lăsa bătut ușor, renunțând la credință, continuă să cercetezi.