Academia Cartea Cărților - Lecții pentru școala duminicală

Adaugat la :  29.09.2019

Pentru învățătorii de școală duminicală sau cei ce lucrează cu copiii - Academia Cartea Cărților este locul unde media se împletește cu lucrarea! Academia Cartea Cărților e o curriculă interactivă pentru școala duminicală, bazată pe desene animate care captează imaginația copiilor. Detalii: https://alfaomega.tv/carteacartilor/academia

Folosind programa Academiei Cartea Cărților, aveți acces la zeci de lecții biblice pe care copiii voștri le vor savura.

Fiecare modul conține 3 lecții bazate pe o aventură în lumea Cartea Cărților. Călătoriți în timp alături de Cristi, Oana și Memo, pentru a descoperi Biblia și a învăța adevăruri eterne pe care copiii le pot aplica azi în viața lor!

Copiii vor putea învăța despre Cuvântul lui Dumnezeu cu ajutorul clipurilor video interactive cu Contextul Biblic.

Ei vor descoperi istoria și arheologia biblică.... Vor explora geografia antică... Și se vor distra răspunzând la întrebări despre ceea ce au învățat. Copiii vor ajunge să înțeleagă că Biblia e adevărată!

Apoi, urmăriți Indicatoarele Cartea Cărților pentru a descoperi cum fiecare povestire biblică indică spre Hristos și dezvăluie planul lui Dumnezeu de răscumpărare.

Copiii se vor bucura și de clipuri muzicale originale, inclusiv Poemul Mântuirii, care prezintă planul divin de răscumpărare.

După urmărirea clipurilor video captivante în Grup Mare, copiii vor bucura de jocuri, lucru manual, discuții biblice și alte activități creative în Grupuri Mici.

Manualele și clipurile video bine organizate și structurate facilitează pregătirea și predarea lecțiilor de către învățători. Toate materialele sunt de înaltă calitate, în format electronic și tipărit.

Chiar și după ce lecțiile școlii duminicale se termină, învățarea continuă. Acasă, familiile pot explora universul Cartea Cărților online, aplicația mobilă gratuită, sau devoționale, jocuri și activități pe site-ul Cartea Cărților.

Lecțiile pot fi ușor adaptate și pentru școli biblice de vacanță, programe în timpul săptămânii, evenimente și alte situații.

Lecțiile conțin tot ce ai nevoie! Explorează Academia Cartea Cărților! Accesează site-ul! https://alfaomega.tv/carteacartilor/academia