Alfa Omega în obiectiv 04 decembrie 2020

Adaugat la :  4.12.2020

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți tu să fii parte, dă click aici: https://alfaomega.tv/proiecte

Dacă ai o afacere și ai realizat profit în acest an, poţi susţine activitatea studioului de televiziune Alfa Omega TV făra niciun cost. Cum? Redirecționând 20% din impozitul pe profit: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/1179-sustine-alfa-omega-tv-prin-redirectionarea-a-20-din-impozitul-pe-profit

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Edițiile anterioare pot fi consultate aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv