Alfa Omega în obiectiv 05 martie 2020

Adaugat la :  5.03.2020

Noi informații despre canalul Alfa Omega TV, care intră în al 14-lea an de funcționare. Află cum se produc și ce presupune munca de traducere din spatele materialelor noastre.

Statisticile spun că românii petrec o mare parte din timpul liber privind la televizor. Însă majoritatea canalelor actuale nu reflectă dimensiunea spirituală. Credem că, dacă valorile creștine ar fi mai prezente în societate, ele ar determina transformarea și ridicarea României. Cu o largă deschidere interconfesională, canalul Alfa Omega TV aduce Cuvântul lui Dumnezeu în casele oamenilor, indiferent de oră sau de zi.

Fii și tu alături de noi, roagă-te, ajută spiritual și material lucrarea de misiune Alfa Omega! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a continua să emitem canalul Alfa Omega TV!