Alfa Omega in obiectiv - 16 mai 2019

Adaugat la :  17.05.2019

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv:

• Spot video: Campania Intelegerea vremurilor la Alfa Omega TV (Mai-Iunie 2019)

• Anunt: Prezentarea conferintei „Rugaciune pentru Israel” cu Willem Glashouwer (22-23 mai 2019, ora 18, Biserica Maranata Timisoara, intrare libera)

• Secventa video: extras din emisiunea „Realitati si perspective”- Israelul si conflictele din Orientul Mijlociu (Marius Birgean)

• Secventa video: extras din emisiunea „Puterea rugaciunii”- Rugaciune pentru Romania (Rick Ridings, Casa de rugaciune - Succat Hallel, Ierusalim)

• Resurse recomandate:

- carte, De ce vremurile de pe urma, de Willem Glashouwer

- carte, De ce Israel, de Willem Glashouwer

- carte, De ce Ierusalim, Willem Glashouwer

- carte, Israel, legaminte si Imparatie, de Willem Glashouwer

- carte, Vremurile de pe urma, de Don Finto

- carte, Ceasul de pe urma, de Amir Tsarfati

- carte, Poporul Tau va fi poporul meu, de Don Finto

- carte, Israel, natiunile si valea judecatii, de Harald Eckert

Mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul https://alfaomega.tv/