Alfa Omega in obiectiv - 18 iulie 2019

Adaugat la :  18.07.2019

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv - continuam sa vorbim despre proiectul Cartea Cartilor: Interviu: Sorin Petan (coordonator proiect, Cartea Cartilor) - despre statistici cu privire la impactul proiectului Cartea Cartilor; Opinii (Marcela Stanciu si Cornel Pascaru) - despre modul in care desenele animate Cartea Cartilor starnesc in inimile copiilor dragostea pentru Cuvantul lui Dumnezeu; Interviu: Alexandru Scheul (sponsor al proiectului Cartea Cartilor, Suceava). Spot video: Cele 3 sezoane Cartea Cartilor.

Resurse recomandate: devotional pentru copii, Aventurile lui Memo prin lumea Bibliei; stick, cele 13 manuale Cartea Cartilor; carte, Ekklesia, de Ed Silvoso; carte, Aceasta schimba totul, de C. Peter Wangner

Spot video: Revista Alfa Omega TV Magazin „Provocarile Bisericii din secolul XXI” (iul-aug 2019) - Abonare gratuita: https://alfaomega.tv/revista

Acordul pentru folosirea datelor personale - https://alfaomega.tv/acord