Alfa Omega in obiectiv - 21 februarie 2019

Adaugat la :  21.02.2019

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit - https://alfaomega.tv/doilasuta ! Acord pentru folosirea datelor personale (GDPR) - https://alfaomega.tv/acord ; Prezentare revista Alfa Omega TV Magazin; Interviu: Alexandru Buzila (Rep. Moldova) - despre conferinta de femei de la Mamaia si impactul canalului Alfa Omega TV; Interviu: Gigel Olariu - despre viziunea Centrului Precept Ministries Romania; Joyce Meyer - DVD pachet promotional : O viata; Campul de batalie al mintii; Nu mai fi suparat pe tine insuti; Fii increzator; Scapa de teama si ingrijorare;

Resurse recomandate in aceasta saptamana: carte, Femeile, arma secreta a lui Dumnezeu, de Ed Silvoso; carte, Ungerea Divina pentru afaceri, de Ed Silvoso; carte, Rugaciunea de evanghelizare, de Silvoso; carte, Ekklesia, de Ed Silvoso

fii parte si tu: https://alfaomega.tv/partener