Alfa Omega in obiectiv - 21 martie 2019

Adaugat la :  21.03.2019

In editia din aceasta saptamana la Alfa omega in obiectiv: Spot video: Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit! Prelungirea formularelor 230 va fi pana la sfarsitul lunii iulie; Spot video revista: Alfa Omega TV Magazin Crestinul si munca; Spot video: Acord pentru folosirea datelor personale (GDPR); Spot video: Campania Pro-viata si Pro-familie la Alfa Omega TV - se va desfasura pe parcursul lunii martie; Interviu: Albert Veksler (director, proiectul Mic dejun cu rugaciune din Ierusalim); Interviu: Ionel Tutac (Biserica Harul din Lugoj) despre evenimentul Muzeul Bibliei din perioada 2-25 aprilie 2019;

Resurse recomandate in aceasta saptamana: carte, Poporul Tau va fi si poporul meu, de Don Finto; carte, Vremurile de pe urma, de Don Finto; carte, Imparatia secreta, de Pat Robertson; carte, Crucea este cheia, de Terry Moore; ghid de studiu, Bazele crestinismului; carte, Revelatia credintei, de Daniel Matei; carte, Duhul Sfant, de Daniel Matei

Fii parte si tu: https://alfaomega.tv/partener