Alfa Omega în obiectiv - 23 ianuarie 2020

Adaugat la :  23.01.2020

Împreună cu invitata specială, Mirela Pețan, astăzi discutăm despre modalitățile de recepție a canalului Alfa Omega TV prin diverse rețele de cablu, în România și în diaspora. De exemplu, mai nou ne puteți vedea în rețeaua Global Connect Network în SUA și Canada. Pentru mai multe detalii vizitați www.alfaomega.tv/receptie

În cadrul emisiunii mai aflați impresii despre Alfa Omega TV, informații privind modalitățile de susținere a lucrării de misiune prin media creștină, precum și despre Cartea Cărților sau modalități de a-ți promova afacerea.

Unii telespectatori ne-au transmis opiniile lor prin telefon, prin scrisori, e-mail, sau pe Facebook. Așteptăm și părerea dumneavoastră.

Aici vă așteaptă mai multe detalii despre proiectul Cartea Cărților, atât despre desenele animate, cât și despre programul de școala duminicală, Academia Cartea Cărților: https://alfaomega.tv/carteacartilor/noutati

Fă o schimbare în viața cuiva, fii parte din Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/proiecte