Alfa Omega in Obiectiv - 24 ianuarie 2019

Adaugat la :  23.01.2019

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv:

- Alfa Omega TV ramane in lista must-carry a CNA si in 2019, fiind pe locul 22

- A aparut noul numar al revistei Alfa Omega TV Magazin „Biserica in timp”: spot video de prezentare revista

- spot video GDPR

- Jurgen Buhler (presedinte, ICEJ): cuvinte de incurajare pentru anul 2019

- Interviu cu Samuel Caba si Florin Dan: despre dimensiunea spirituala si impactul canalului Alfa Omega TV in anul 2019

- Ghita Dicoi (pastor, Alba Iulia): marturie personala inclusa in emisiunea „Vieti in Lumina”

- Resurse recomandate in aceasta saptamana:

- carte, Ungere divina pentru afaceri, de Ed Silvoso

- carte, Femeile, arma secreta a lui Dumnezeu, de Ed Silvoso