Alfa Omega in obiectiv - 25 aprilie 2019

Adaugat la :  24.04.2019

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv:

- Interviu cu Prof. Dr. Iosif Ton despre modul in care percepe lucrarea Alfa Omega TV; despre Imparatia lui Dumnezeu si Crucea Lui Isus Hristos; despre nevoia de invataturi de baza in Trupul lui Hristos; despre vremurile de pe urma

- Spot video: Campania „Intelegerea vremurilor” din luna mai la Alfa Omega TV

- Resurse recomandate in aceasta saptamana:

DVD, Imparatia lui Dumnezeu, de Iosif Ton

DVD, Trairea in Imparatia lui Dumnezeu aici si acum, de Iosif Ton

DVD, Doua Imparatii in conflict, de Iosif Ton

DVD, Dumnezeu, Isus Cristos si Duhul Sfant, de Iosif Ton

Daca aveti pe inima sa sustineti lucrarea Alfa Omega TV, o puteti face accesand link-ul urmator: https://alfaomega.tv/donatii#axzz5lzLuZ71S