Alfa Omega in obiectiv - 28 februarie 2019

Adaugat la :  28.02.2019

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv:

- Spot video: Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit!

- Spot video: campania Pro-viata si Pro-familie la Alfa Omega TV - se va desfasura pe parcursul lunii martie

- A aparut noul numar al revistei Alfa Omega TV Magazin cu tema: Crestinul si munca - spot video revista

- Trailer: Documentar „Intreaga discutie despre sex”

- Resurse recomandate in aceasta saptamana:

- carte, Soti si tati, de Derek Prince

- carte, Cresterea copiilor in era tehnologiei, de Gary Chapman si Arlene Pellicane

- carte, Cum sa ne rugam pentru copii, de Ruth Hawkey

- carte, Binecuvantarea familiei, de Rolf Garborg

- carte, De ce Pro-viata, de Randy Alcorn

- carte, Adoptat pentru viata, de Russell Moore

- carte, Conspiratia tacerii, de Joseph Paluszak

- Opinii telespectatori : Alina Galea (Oradea), Razvan Mihailescu (Bucuresti), Sara Mitrofan (Bucuresti), Mihai Decean (Ocna Mures), Alin Sucilea (Sanmihaiu German, jud. Timis): despre imapctul canalului Alfa Omega TV