Alfa Omega în obiectiv - 28 noiembrie 2019

Adaugat la :  28.11.2019

Fiecare creștin e chemat să facă misiune! Noi, la Alfa Omega TV, am înțeles că trebuie să facem misiune prin media. Dar ce înseamnă asta?

Ce alte lucrări de misiune există în țara noastră? Ce le diferențiază și ce le unește? Află cum răspândește Cuvântul Domnului organizația „Parteneri în misiune”.

În plus, îți oferim o recomandare pentru cum să-ți petreci timpul în acest weekend, când sărbătorim Ziua Națională a României. E vorba de conferința „Flacăra Închinării - imPULS”, care va avea loc sâmbătă și duminică, la Alba Iulia.

În final, îți recomandăm câteva cărți:

- Ceasul de pe urmă, de Amir Tsarfati

- Israel, națiunile și valea judecății, de Harald Eckert

- Invazia iminentă a Israelului, de Derek Walker

- Vremurile din urmă, de Don Finto

- Operațiunea Exodus, de Gustav Scheller

Fii partener împreună cu noi - hai să răspândim Lumina Cuvântului în casele românilor. https://alfaomega.tv/donatii