Alfa Omega în obiectiv, 30 iunie 2022

Adaugat la :  30.06.2022

Astăzi dorim să vă prezentăm câteva resurse care vă pot ajuta să înțelegeți mai bine luptele spirituale și să știți cum să le biruiți, și anume manualul “Eliberând captivii”, “Diavolul în fața istanței”, “Diagnosticarea arborelui genealogic”, “Mecanismul poftelor”, “Pledoarie pentru vindecare”, “Un caz de justiție” scrise de Marjorie Cole și alte cărți pe teme asemănătoare. De asemenea, vă inivităm să urmăriți un episod dintr-o serie nouă de emisiuni în cadrul căreia mai mulți consilieri și lideri spirituali răspund la întrebari cu care mulți dintre noi ne confuntăm. Această emisiunea se numește “Un dar pentru tine”.

Dacă nu ai televiziune prin cablu, poți urmări canalul nostru TV online, gratuit, 24/7: https://alfaomega.tv/canal

Poți comanda cărțile prezentate accesând linkul: https://https://alfaomega.tv/revistaalfaomega.tv/librarie

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.