Alfa Omega in obiectiv - 7 martie 2019

Adaugat la :  6.03.2019

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv:

- Spot video: Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit!

- A aparut noul numar al revistei Alfa Omega TV Magazin cu tema: Crestinul si munca - spot video revista

- Spot video: campania Pro-viata si Pro-familie la Alfa Omega TV - se va desfasura pe parcursul lunii martie

- Trailer program TV: Infloreste acum! - marti, ora 23:00 pe Alfa Omega TV

- Resurse recomandate:

• carte, O femeie inteleapta spunea odata, de Shirley Rose

• carte, Femei ale destinului, de Cindy Jacobs

• carte, Femeile, arma secreta a lui Dumnezeu, de Ed Silvoso

• carte, Inchinare extravaganta, de Darlene Zschech

• carte, Sarutul cerului, de Darlene Zschech

• carte, Inchinarea schimba totul, de Darlene Zschech

• carte, Campul de batalie al mintii, de Joyce Mayer

- Secvente din emisiunea Adevarul despre Adevar: difuzata pe Alfa Omega TV in fiecare miercuri, ora 6:30