Alfa Omega în obiectiv - 7 noiembrie 2019

Adaugat la :  7.11.2019

Iată-ne la o nouă ediție a emisiunii săptămânale „Alfa Omega în obiectiv”! Ca de obicei, vă prezentăm ce e nou în lucrare, începând cu revista Alfa Omega TV Magazin, ultimul număr din acest an.

Ce vă mai recomandăm: „Disculpat” (Vindication), un serial polițist creștin în premieră în România;

- King of Kings Ministries, Ierusalim;

- cărți scrise de Don Finto: „Poporul tău va fi poporul meu”, „Vremurile din urmă”;

- cartea „Ceasul de pe urmă”, de Amir Tsarfati;

- cartea „Ridicarea bisericii în dimensiunea mesianică”, de Robert Heidler;

- librăria creștină Alfa Omega;

- desenele animate „Cartea Cărților”, precum și aplicația aferentă;

Nu în ultimul rând, vă povestim despre un eveniment dedicat copiilor, organizat de Biserica Baptista Betel Vest din Cluj.

Și tu poți fi parte din lucrarea Alfa Omega: https://alfaomega.tv/proiecte