Alfa Omega în obiectiv, 9 martie 2023

Adaugat la :  9.03.2023

Alfa Omega TV împreună cu Rețeaua de Rugăciune pentru România vă cheamă la o perioadă de post și rugăciune pentru pocăință individuală, dar și pentru națiunea română, în perioada 7 martie – 15 aprilie. Este un demers spiritual pe care vă încurajăm să îl puneți în practică pentru a vă apropia mai mult de Dumnezeu, pentru a înțelege care este identitatea în Hristos și ce înseamnă dragostea Tatălui în aceste vremuri.

De asemenea, vă anunțăm că din 16 martie vom relua emisiunile în direct „Calea, Adevărul și Viața”. În această ediție, invitați vor fi Titus Colțea și Janos Banyai.

Totodată, puteți afla că din 10 martie, vom difuza pe canalul Alfa Omega TV un serial cu 10 episoade, despre învățăturile lui C.S. Lewis, teolog, profesor universitar și scriitor care a influențat viețile multor credincioși din diferite confesiuni. Documentarul se va difuza vinerea, de la ora 15:30, cu reluare miercurea, de la ora 13:30.

Tot în această emisiune vă anunțăm că în România va avea loc un eveniment organizat de Guild Faith, cu tema „Marele Antreprenor”. Întâlnirile sunt programate în 14 martie la Cluj-Napoca și în 15 martie la București.

Dacă nu ai televiziune prin cablu, poți urmări canalul nostru TV online, gratuit, 24/7: https://alfaomega.tv/canal

Poți comanda cărțile prezentate accesând linkul: https://https://alfaomega.tv/revistaalfaomega.tv/librarie

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.