Alfa Omega în obiectiv, cu Adriana Niță, prezentatoare TV 23 iulie 2020

Adaugat la :  23.07.2020

Săptămâna aceasta în Alfa Omega în obiectiv vrem să vă prezentăm mai multe din culisele emisiunii săptămânale de știri, Mapamond Creștin. Adriana Niță, producătoarea și prezentatoarea acestei emisiuni, de aproape trei ani, ne povestește ce înseamnă pentru ea Mapamond Creștin, provocările pe care le are și munca din spatele realizării acestui program.

Resurse recomandate:

Ascultarea vocii lui Dumnezeu astăzi – James W. Goll

Pentru comenzi accesați link-ul: https://alfaomega.tv/librarie/slujind-trupul-lui-hristos/ascultarea-vocii-lui-dumnezeu-ast%C4%83zi-james-w-goll-produs

Mai multe resurse creștine găsiți aici: https://alfaomega.tv/librarie

Urmărește, dă like și distribuie.

Edițiile anterioare pot fi consultate aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte