Alfa Omega și Ziua Națională a României - Alfa Omega în obiectiv

Adaugat la :  5.12.2019

Ediție specială! Vorbim despre celebrarea Zilei Naționale a României și despre o conferință organizată la Alba Iulia cu această ocazie.

Acolo, tinerii au dovedit că sunt interesați de viitorul țării și de progresul națiunii în care s-au născut.

Vei vedea cum grupuri de tineri se unesc în rugăciune pentru România în inima țării, proclamând binecuvântări și încurajând oamenii.

În plus, vei afla ce părere au participanții la evenimentele din Alba Iulia despre televiziunea Alfa Omega TV: vorbim de oameni ca Ghiță Dicoi, Adrian Vlad, Mike Dime, Abigail Dume, Gabi Ciuciumiș, Lavinia Ciungan, Florin Lupean.

Ca de obicei, la final îți recomandăm câteva resurse creștine:

* cărțile: - Închinare extravagantă, de Darlene Zschech

- Sărutul cerului, de Darlene Zschech

- Închinarea schimbă totul, de Darlene Zschech

*DVD-urile: - Comoara de Crăciun a lui Micah

- Cartea Cărților, sezoanele 1, 2, și 3

Și TU poți aduce schimbare în viețile românilor! Fii partea din răspândirea Cuvântului prin lucrarea Alfa Omega: roagă-te, donează - https://alfaomega.tv/donatii