Așteptăm mesajele voastre Alfa Omega în obiectiv, 19 martie 2020

Adaugat la :  19.03.2020

Trăim zile neobișnuite, în care ne confruntăm cu schimbări drastice ale lumii. Alfa Omega TV își dorește să vă ajute să fiți informați, dar obiectivul nostru este ca cele mai importante informații să vină din partea Domnului. De aceea, în această perioadă vă vom transmite mesaje de încurajare din partea mai multor oameni ai lui Dumnezeu.

Dacă Domnul vă pune ceva pe inimă, așteptăm să ne scrieți pe adresa de e-mail info@alfaomega.tv

Dumnezeu să vă întărească și să vă ofere pacea Lui.

Vrei să susții lucrarea de misiune în media și să fii o lumină în întuneric alături de noi? Redirecționează impozitul pe profit către Alfa Omega TV. Mai multe detalii aici: https://alfaomega.tv/doilasuta