Cartea Cartilor - proiect de evanghelizare pentru copii

Adaugat la :  21.12.2018

Din toamna anului 2016, atentia noastra a inceput sa se concentreze tot mai mult pe generatia tanara, investind resurse in dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cartilor. Aventurile lui Cristi, Oana si Memo in trecut, le ofera copiilor de azi suportul vizual pentru ceea ce poate nu inteleg din Biblie, sau ii expun pentru prima data la povestirile fascinante ale Bibliei.

Prin desene difuzate pe TV, un site interactiv pentru copii si evenimente evanghelistice, ajutam la dezvoltarea unei generatii de copii care influenteaza prin valori sanatoase pe cei din jur acasa, la gradinita si la scoala.

In fiecare luna, aproximativ 800 de copii indica faptul ca s-au rugat rugaciunea de mantuire pe site-ul www.carteacartilor.tv. Alaturi de site, ajutam bisericile locale in eforturile lor de evanghelizare a comunitatii. Evenimentele evanghelistice Cartea Cartilor, organizate de biserici locale, au menirea de a le prezenta copiilor mesajul desenelor si de a le da ocazia sa se bucure impreuna cu alti copii prin lectii biblice, cantece, jocuri si desigur, prezenta robotelului Memo.

Ajutati-ne sa ajungem la cat mai multi copii cu mesajul Evangheliei prezentat prin desene animate, astfel incat sa putem creste o generatie de copii care influenteaza prin valori sanatoase pe cei din jur acasa, la gradinita si la scoala. Roaga-te si implica-te financiar! Sa investim impreuna in generatia de maine!

Vezi si alte proiecte ale Alfa Omega TV: http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte

Modalitati de sustinere financiara:

- Trimite un SMS cu textul AOTV la numarul 7688, in valoare de 5 EUR+TVA (Vodafone, Orange, Telekom)

- Suna la numerele urmatoare pentru o donatie de:

0900 900 135 - 5 EUR

0900 900 130 - 10 EUR

- Donatii in cont: Fundatia Alfa Omega

Banca Romaneasca, Suc. Timisoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU

Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000

Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen