Dacă vrei să afli ce se mai lucrează la Alfa Omega, urmărește videoul Alfa Omega în obiectiv

Adaugat la :  30.10.2020

2020 a fost și e în continuare un an debusolant, cu diverse răsturnări de situații. Ca toți oamenii, și noi am „reconfigurat traseul”: am schimbat modul de a face lucrurile, dar nu ne-am oprit. Ba chiar am produs serii noi de emisiuni. Află mai multe urmărind „Alfa Omega în obiectiv”.

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți tu să fii parte, dă click aici: https://alfaomega.tv/proiecte

Emisiune difuzată la Alfa Omega în obiectiv în 30 octombrie 2020.

ă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Edițiile anterioare pot fi consultate aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

#TV #Biblia #programe #televiziune #alfaomegatv