De 10 de ani ne rugăm în direct pentru voi Alfa Omega în obiectiv, 18 decembrie 2020

Adaugat la :  14.12.2020

Primul talk-show religios din România a fost „Calea, Adevărul și Viața”, apărut chiar în 1999 și de 10 de ani slujim în direct prin această emisiune. Ne rugăm și răspundem la întrebările voastre în cadrul fiecărei ediții, începând din 2010. O altă noutate este că nu ne adresăm doar „pocăiților”, temele emisiunilor privesc multe aspecte ale vieții de zi cu zi, și oricine este binevenit să ne contacteze.

De ce producem emisiunea? Există mai multe motive: oamenii sunt tot mai însingurați, mulți nu pot apela la altcineva pentru susținere în rugăciune sau rezolvarea unor nelămuriri, anumite subiecte nu sunt abordate, iar noi vrem să răspundem nevoii de a trata cât mai multe probleme.

Urmărește-ne pe canalul TV, YouTube, Facebook și site dacă vrei să vezi emisiunile noastre și eventual să te susținem în rugăciune sau răspunzându-ți la întrebări.

Intră pe site: https://alfaomega.tv/

Uită-te la videoclipurile noastre și urmărește-ne când avem live-uri: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Hai să vezi ce producem pentru tine, ce se mai petrece în țară și în lume, citește materiale încurajatoare: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

sidebar tvlive