De ce suntem pro-Israel și de ce ar trebui să îl susții și tu Alfa Omega în obiectiv, 14 mai 2020

Adaugat la :  14.05.2020

Uită-te până la capăt pentru a afla informații aparte despre televiziunea Alfa Omega, despre statul Israel, despre cum poți avea impact prin media, și despre materialele pe care ți le punem la dispoziție.

„De la dispersia evreilor în toată lumea în anul 70 d.Hr. până la formarea statului modern Israel în 1948, o rămășiță de evrei a rămas în permanență pe teritoriul Israelului de azi. Însă la sfârșitul secolului 19, în diaspora evreiască apare sionismul, ce susținea crearea unui “cămin național evreiesc” pe teritoriul vechiului Israel, ca răspuns la creșterea accelerată a antisemitismului. Prin lobby și activism politic, mișcarea sionistă a organizat imigrația, legală și ilegală, a evreilor înapoi în țara lor (aliyah), facilitând un fenomen absolut unic în lume - întoarcerea unui popor în țara lui de origine, după 2 milenii de absență. Deși departe de a fi perfect în acțiunile sale de azi, prin simpla lui existență, Israelul este o minune și un semn profetic al lui Dumnezeu pentru generația noastră.”

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte

Emisiunea a fost difuzată în 14 mai 2020, pe canalul TV Alfa Omega TV și pe Youtube.