Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Declararea zilei de 1 decembrie 2018 - zi nationala de multumire inaintea Domnului

Adaugat la :  5.11.2018

Alfa Omega TV si Reteaua de Rugaciune pentru Romania va invita sa declaram ziua de 1 decembrie ca fiind zi nationala de multumire si recunostinta inaintea Domnului Isus Hristos pentru Romania.

1 decembrie - o zi a multumirii, a celebrarii ca pana aici Dumnezeu a fost cu noi, cu Romania.

1 decembrie - o zi in care sa multumim ca Domnul ne-a nascut romani, ca ne-a dat o tara asa de minunata. O zi in care sa cerem Domnului binecuvantarile Lui peste Romania si sa declaram domnia lui Isus Hristos peste tara noastra.

1 decembrie - o zi in care sa incredintam destinul Romaniei in mana Domnului si sa cerem: „Tata, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant in Romania astazi si in viitor!”

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.