Declararea zilei de 1 decembrie 2018 - zi nationala de multumire inaintea Domnului

Adaugat la :  5.11.2018

Alfa Omega TV si Reteaua de Rugaciune pentru Romania va invita sa declaram ziua de 1 decembrie ca fiind zi nationala de multumire si recunostinta inaintea Domnului Isus Hristos pentru Romania.

1 decembrie - o zi a multumirii, a celebrarii ca pana aici Dumnezeu a fost cu noi, cu Romania.

1 decembrie - o zi in care sa multumim ca Domnul ne-a nascut romani, ca ne-a dat o tara asa de minunata. O zi in care sa cerem Domnului binecuvantarile Lui peste Romania si sa declaram domnia lui Isus Hristos peste tara noastra.

1 decembrie - o zi in care sa incredintam destinul Romaniei in mana Domnului si sa cerem: „Tata, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant in Romania astazi si in viitor!”

Asa sa ne ajute Dumnezeu!