Doneaza 2 din impozitul pe venit!

Adaugat la :  8.02.2019

Orice salariat sau pensionar poate directiona 2% din impozitul pe venit din salarii, pensii sau alte surse, platit oricum statului, catre un ONG la alegere, prin completarea formularului 230. Acesti 2% nu te costa nimic, nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci sunt o parte din impozitul platit deja statului care poate fi directionata de catre fiecare cetatean catre fundatia dorita. Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit din salariul sau pensia ta si contribuie la lucrarea crestina de media. Nu te costa nimic!

Gasesti toate informatiile la link-ul urmator: https://alfaomega.tv/doilasuta#axzz5e01gZGKU

TERMENUL LIMITA ESTE 15 MARTIE 2019!

Spune despre 2% rudelor, prietenilor si tuturor celor ce sunt sustinatori ai canalului Alfa Omega TV si propune-le sa sprijine cu 2% aceasta lucrare de media crestina.

Alege sa investesti in imparatia lui Dumnezeu!