Dumnezeu a făcut o minune în viața noastră Povestea familiei Narița (IRL)

Adaugat la :  30.10.2020

Li s-a întâmplat ceea ce știm că li se întâmplă unora, dar sperăm să nu ne afecteze pe noi. Soțul a început să se simtă rău, starea i s-a înrăutățit gradual, apoi doctorii i-au spus că are cancer. Și totuși, Dumnezeu nu a lăsat lucrurile așa. A intervenit într-un mod extraordinar, căruia i-am putea spune miracol. Urmărește videoclipul până la sfârșit pentru a afla mai multe. Vei fi încurajat de mărturia lui Viorel și a Marianei Narița.

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți tu să fii parte, dă click aici: https://alfaomega.tv/proiecte

Dă like, distribuie și abonează-te la canalul nostru ;-)

#minune #vindecare #cancer #DumnezeuExistă