Dumnezeu lucrează în viețile romilor | Alfa Omega în obiectiv, 23 septembrie 2021

Adaugat la :  23.09.2021

În această ediție a emisiunii Alfa Omega în obiectiv: aflăm despre campania acestei luni, numită „Creaționism”, vizionăm un trailer pentru seria „Dezlegând misterele Genezei” care poate fi urmărită în fiecare joi, de la ora 23:00. Mai apoi, vedem genericul emisiunii „Speranță pentru România”, care vizează comunitățile de romi. După acestea, ascultăm opiniile a trei frați romi din comuna Râmnicelu, despre Alfa Omega TV.

Abonează-te gratuit la revista Alfa Omega TV Magazin accesând linkul: https://alfaomega.tv/revista

Dacă nu ai televiziune prin cablu, poți urmări canalul nostru TV online, gratuit, 24/7: https://alfaomega.tv/canal

Poți comanda cărțile prezentate accesând linkul: https://https://alfaomega.tv/revistaalfaomega.tv/librarie

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.