EMISIUNILE ALFA OMEGA TV - Împreună răspândim lumină - 6 decembrie 2019

Adaugat la :  6.12.2019

EMISIUNILE ALFA OMEGA TV. Află mai multe aici - https://alfaomega.tv/proiecte/emisiuni - Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele.

Alfa Omega TV preia programe creștine de la producători din întreaga lume, pentru a le traduce și difuza pe canalul Alfa Omega TV și a le distribui și către alte televiziuni partenere. De asemenea, producem și multe emisiuni proprii. Anual, sute de emisiuni noi sunt realizate, binecuvântând zeci de mii de telespectatori, care beneficiază de o largă varietate de filme creștine, documentare, desene animate, știri, mărturii și emisiuni de creștere spirituală.

Fii și tu parte din acest proiect! Din 1994 și până azi, Alfa Omega TV traduce emisiuni creștine străine, iar din 1999, producem emisiuni proprii. Prin aceste programe traduse sau traduse, facem misiune prin media, ducând Cuvântul lui Dumnezeu în casele românilor.

Așa cum Isus a folosit pilde vizuale pentru a explica principiile Împărăției, și noi credem în puterea imaginilor care reflectă lumea spirituală, fie că sunt talk-show-uri, știri, filme, documentare sau desene animate. Fii și tu parte din acest proiect, roagă-te și donează!

Modalități de susținere financiară:

- Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688, în valoare de 5 EUR+TVA (Vodafone, Orange, Telekom)

- Sună la numerele următoare pentru o donatie de:

0900 900 135 - 5 EUR

0900 900 130 - 10 EUR

- Donații în cont: Fundatia Alfa Omega

Banca Romaneasca, Suc. Timisoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU

Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000

Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen

Cont Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308