Emisiunile studioului Alfa Omega TV Împreună Răspândim Lumină

Adaugat la :  30.10.2020

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor sau în mediul online credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. În această seară vă prezentăm trei dintre producțiile studioului Alfa Omega TV, Calea Adevărul și Viața, Puterea rugăciunii și Vieți în lumină.

Toate aceste trei emisiuni au un punct comun “rugăciunea”, atât de necesară în viața noastră a tuturor. În cadrul emisiunilor Calea Adevărul și Viața, pe lângă învățătura biblică de bază pe care dorim să o transmitem, alături de invitații noștri slujim oamenilor prin rugăciune. Prin emisiunea Puterea rugăciunii îndemnăm oamenii să se roage pentru diverse cauze și probleme atât personale cât și pentru România. Prin emisiunea Vieți în lumină vedem cum rugăciunea aduce, vindecare, eliberare, transformare, restaurare în viețile oamenilor.

Deși 2020 a fost și este un an atipic mulțumim Domnului că am reușit, cu ajutorul Lui și al dumneavoastră să continuăm realizarea acestor emisiuni.

Dacă vrei să afli mai multe și cum poți fi parte accesează linkul: https://alfaomega.tv/proiecte/emisiuni