Impreuna raspandim lumina 2018 - 1 - Evanghelizare

Adaugat la :  28.11.2018

Impreuna raspandim lumina 2018 - 1 - Evanghelizare. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte

Zi de zi, ora de ora, raspandim Evanghelia prin media, prin diverse canale si proiecte, la mii de romani de toate varstele. Multi nu ar intra intr-o biserica, insa, prin media, noi intram in casele lor, in biroul si in palma lor. Dezvoltam proiecte speciale de misiune pentru toate grupele de varsta, folosind metode relevante. Descopera ce a adus anul 2018.

Evanghelizare prin Televiziune - Difuzam pe canalul Alfa Omega TV si pe cele 40 de televiziuni comerciale cu care colaboram, programe de evanghelizare si pre-evanghelizare: emisiuni in direct ce contin rugaciuni de mantuire, documentare si emisiuni de stiinta, desene animate, filme si servicii religioase orientate spre cei pierduti care au nevoie sa il cunoasca pe Hristos.

Evanghelizare prin media digitala - Anual, peste 300.000 de utilizatori unici viziteaza site-ul www.alfaomega.tv. Dintre acestia, peste 10.000 de oameni parcurg pe site prezentarea Evangheliei si cursul Bazele crestinismului. Prin media, multi Il descopera pe Dumnezeu si mantuirea Lui.

Impreuna raspandim lumina 2018 - 1 - Evanghelizare. Parte din seria de emisiuni IRL difuzata intre 26 noiembrie - 2 decembrie 2018. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte