Impreuna raspandim lumina 2018 - 2 - Intelegerea vremurilor

Adaugat la :  28.11.2018

Impreuna raspandim lumina 2018 - 2 - Intelegerea vremurilor. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte

Prin Intelegerea vremurilor, provocam crestinii sa inteleaga, sa se roage si sa interpreteze din punct de vedere biblic semnificatiile stirilor zilnice. Prin producerea si difuzarea pe TV, site, Youtube si Facebook a documentare de actualitate si a stirilor Mapamond Crestin si Jerusalem Dateline, oferim perspective crestine si informatii noi despre evenimente actuale, fiind o sursa credibila de informare crestina.

Impreuna raspandim lumina 2018 - 2 - Intelegerea vremurilor. Parte din seria de emisiuni IRL difuzata intre 26 noiembrie - 2 decembrie 2018. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte