Impreuna raspandim lumina 2018 - 3 - Crestere spirituala si ucenicizare

Adaugat la :  28.11.2018

Impreuna raspandim lumina 2018 - 3 - Crestere spirituala si ucenicizare. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte

Prin tematica variata abordata in materialele noastre, suntem o sursa de hrana spirituala pentru crestinii romani. Difuzam si publicam sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri si articole, pe TV, pe DVD, in carti, in revista AOTV Magazin, pe site si media sociala. Abordam teme relevante - bazele crestinismului, apologetica, rugaciune si mijlocire, profetie, vindecare, eliberare, consiliere si viata crestina. Alaturi de cei care ne sustin, ajutam credinciosii sa se maturizeze spiritual si sa fie echipati pentru a extinde Imparatia lui Dumnezeu in Romania.

Impreuna raspandim lumina 2018 - 3 - Crestere spirituala si ucenicizare. Parte din seria de emisiuni IRL difuzata intre 26 noiembrie - 2 decembrie 2018. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte