Povestea începutului nostru Alfa Omega în obiectiv

Adaugat la :  23.10.2020

Am împlinit 26 de ani! Din 1994 distribuim programe la stații tv comerciale. Suntem mulțumitori Domnului pentru prietenia noastră lungă, în urma căreia milioane de români au acces la Cuvântul Domnului, primind încurajare și mângâiere.

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți tu să fii parte, dă click aici: https://alfaomega.tv/proiecte

Vă anunțăm că în 15 octombrie a început un nou sezon al programului de slijire în direct, „Calea, Adevărul și Viața” și că vrem să vă ajutăm rugându-ne împreună cu invitații noștri pentru problemele cu care vă confruntați. Ne puteți scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Vă răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele dumneavoastră. Contactați-ne: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Edițiile anterioare pot fi consultate aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

#TV #Biblia #programe #televiziune #alfaomegatv