PROMO Alfa Omega în obiectiv, 27 august 2020

Adaugat la :  26.08.2020

Săptămâna aceasta la „Alfa Omega în obiectiv” vă prezentăm biroul de ştiri CBN NEWS din Ierusalim, condus de Chris Mitchell. De asemenea, vrem să menţionăm importanţa parteneriatului cu acest birou de ştiri care a aniversat recent 20 de ani de la înfiinţarea sa.

Totodată, în această emisiune îți prezentăm următoarele cărţi:

- „Semnele vremurilor”, „De ce Ierusalim?” și „De ce Israel?”, de Rev. Willem J.J. Glashouwer;

- „Ziua se apropie” și „Ceasul de pe urmă”, de Amir Tsarfati;

- „Israelul contează”, de Gerald R. McDermott;

- „Israel, națiunile și valea judecății”, de Harald Eckert;

- „Experimentând supranaturalul”, de Rabbi. Kirt A. Schneider

- broșura intitulată „Datoria noastră față de Israel”, de Janet Brann Hollis.

Emisiunea „Alfa Omega în obiectiv” se difuzează în fiecare joi, de la 17:30, numai pe canalul Alfa Omega TV.

Dacă nu ai cablu, ne poți urmări oricând gratuit pe internet: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Toate materialele menționate mai sus pot fi achiziționate în format tipărit accesând linkul următor https://alfaomega.tv/librarie.