REVISTA AOTV MAGAZIN ȘI RESURSE GRATUITE - Împreună răspândim lumină - 6 decembrie 2019

Adaugat la :  13.12.2019

REVISTA AOTV MAGAZIN ȘI RESURSELE GRATUITE. Află mai multe aici - https://alfaomega.tv/proiecte/revista-resurse - Ne cunoașteți ca fiind o televiziune creștină, dar avem și o activitate intensă și în media tipărită, prin cărți, broșuri și prin revista noastră, Alfa Omega TV Magazin.

Adesea, există o separare între credința în Dumnezeu și aspectele de zi cu zi ale vieții. Noi, la Alfa Omega TV, credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice de viață și de maturizare spirituală, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții.

Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină. Revista se adresează credincioșilor români indiferent de confesiune, vârstă sau de zona geografică. Temele abordate în revistă sunt variate și actuale, și au ca scop lărgirea perspectivei creștinilor români cu privire la vremurile în care trăim, motivarea lor la rugăciune și a fi sare și lumină în societate.

În fiecare lună, distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, abordând probleme practice, pentru creșterea spirituală a creștinilor români. Totodată, publicăm online și multe cursuri sau articole de creștere spirituală. Ajutăm și bisericile cu materiale care echipează credincioșii pentru slujire.

Mulțumim tuturor celor care au ales de-a lungul anilor să fie parte la tipărirea revistei și la a face disponibile toate aceste resurse, prin rugăciune și financiar!

Modalități de susținere financiară:

- Trimite un SMS cu textul AOTV la numărul 7688, în valoare de 5 EUR+TVA (Vodafone, Orange, Telekom)

- Sună la numerele următoare pentru o donatie de:

0900 900 135 - 5 EUR

0900 900 130 - 10 EUR

- Donații în cont: Fundatia Alfa Omega

Banca Romaneasca, Suc. Timisoara; BIC/SWIFT: BRMAROBU

Cont Lei: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Cont USD: RO97 BRMA 0300 0301 3643 0000

Cont EUR: RO85 BRMA 0300 0301 3649 5400

Banca Raiffeisen

Cont Lei: RO75 RZBR 0000 0600 0744 3308