saptamana Pro-Viata la Alfa Omega TV - 21-27 martie 2016

Adaugat la :  17.03.2016

Cu peste 20 de milioane de copii avortati, si ocupand locul 1 in Europa la rata avortului, tara noastra este intr-un declin demografic si spiritual accentuat, milioane de femei si familii fiind marcate profund de aceasta trauma. Dar crestinii sunt chemati sa fie lumina in intuneric, care nu condamna, ci propun solutii in vreme de criza.

Alfa Omega TV va provoaca sa urmariti saptamana pro-viata! Urmariti filme, documentare si marturii pe canalul TV, cititi articole de exceptie postate pe site-ul www.alfaomega.tv si pe retelele de socializare, sau in revista Alfa Omega TV Magazin.

Intelegeti valoarea vietii, de la conceptie pana la maturitate, informati-va despre contextul actual in Romania, intelegeti perspectiva lui Dumnezeu asupra avorturilor, descoperiti ce fac crestinii pentru a fi sare si lumina, si a duce dragostea lui Dumnezeu intr-o tara ravasita de avorturi si alaturati-va lor, prin diverse forme.

Saptamana pro-viata, la Alfa Omega TV. Sa sustinem impreuna viata!