“Liber în Hristos de blesteme și influențe demonice Calea, Adevărul și Viața, 5 noiembrie 2020

Adaugat la :  5.11.2020

Vorbim cu Aurelian Barbu (pastor, Biserica „Dunamis”, București) despre cum să fim cu adevărat liberi.

Cum depistăm existența unor influențe demonice în viața cuiva? Au blestemele putere în viața credincioșilor, și dacă da, cum se manifestă? În această emisiune vom discuta despre modul în care cel rău poate avea acces în viețile noastre și despre libertatea pe care ne-o dă Hristos.

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina

de Facebook Alfa Omega TV, pe canalul de YouTube Alfa Omega TV

și pe site-ul alfaomega.tv . Fii alături de noi, urmărește

emisiunea, trimite-ne întrebările și motivele de rugăciune! Ne poți

scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Îți

răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele tale.

Contactează-ne: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv,