ÎN DIRECT: „De la cruce la revărsarea Duhului Sfânt” | Calea, Adevărul și Viața, 10 iunie 2021

Adaugat la :  10.06.2021

Emisiune în direct, cu rugăciune! De ce a trebuit să se înalțe Isus la Tatăl? Putea sta cu noi mai departe? În această emisiune vorbim cu pastorul Ilie Popa (Biserica „Peniel”, Viena) despre lucrarea Duhului Sfânt și semnificația perioadei dintre Cina Domnului și Cincizecime.

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook Alfa Omega TV, pe canalul de YouTube Alfa Omega TV și pe site-ul alfaomega.tv. Fii alături de noi, urmărește emisiunea, trimite-ne întrebările și motivele de rugăciune! Ne poți scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Îți răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele tale.Contactează-ne: 0256.490.637 (pentru apeluri telefonice), 0770.526.001 (pentru mesaje pe Whatsapp), 0770.526.001 (pentru mesaje sms), rugaciune@alfaomega.tv, https://alfaomega.tv/rugaciune

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională