ÎN DIRECT: Cum mă apăr de atacurile celui rău? Calea, Adevărul și Viața, 15 aprilie 2021

Adaugat la :  15.04.2021

Emisiune în direct, cu rugăciune! Cum identific o inflență demonică? Care este rolul postului în eliberare? În această emisiune discutăm despre lumea spirituală și modalitățile prin care Satan are acces în viața noastră. Vorbim cu Aurelian Barbu (pastor, Biserica „Dunamis, București) despre războiul spiritual. Nu rata!

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook Alfa Omega TV, pe canalul de YouTube Alfa Omega TV și pe site-ul alfaomega.tv. Fii alături de noi, urmărește emisiunea, trimite-ne întrebările și motivele de rugăciune! Ne poți scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Îți răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele tale. Contactează-ne: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista