Botezul cu Duhul Sfânt Calea, Adevărul și Viața 654, cu Aurel Avram

Adaugat la :  5.06.2020

„Duhul Sfânt trebuie să fie o realitate zilnică în viața credinciosului”.

Se apropie sărbătoarea Cincizecimii, moment în care mulți creștini meditează la promisiunea Domnului Isus, rostită înainte de a se înălța la cer. Spunea că ne va trimite un Mângâietor, și anume pe Duhul Sfânt. Oare a rămas valabilă? Ce este botezul cu Duhul Sfânt? Ascultă ediția curentă a emisiunii „Calea, Adevărul și Viața”, în cadrul căreia discutăm cu pastorul Aurel Avram, de la Biserica „Speranța” din Timișoara.

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte