Cine este Duhul Sfânt pentru mine Calea, Adevărul și Viața 653, cu Aurel Avram

Adaugat la :  21.05.2020

„Există o dimensiune a prezenței Duhului Sfânt în viața oricărui credincios”!

Invitatul de azi e Aurel Avram, pastor la Biserica „Speranța” din Timișoara. În prima parte îți preprezentăm câteva elemente teologice de bază privind persoana și lucrarea Duhului Sfânt. În partea a doua, prin mărturia largă a pastorului Aurelian Barbu, vom descoperi modul specific în care Duhul Sfant a lucrat în viata lui ca slujitor, începand de la momentul mântuirii, continuând cu împuternicirea pentru slujire, autoritate, ungere, călauzire, roade și daruri spirituale.

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte