Credință vie în vremuri de încercare Calea, Adevărul și Viața 617, cu Tudor și Mirela Pețan

Adaugat la :  19.03.2020

Starea de urgență provocată de epidemie e o provocare pe care nu am mai experimentat-o. Dar Dumnezeu vrea să te încurajeze și să te ajute să privești altfel vremurile prin care trecem.

Dacă dorești, ne poți trimite un mesaj prin care să îi încurajezi și pe ceilalți oameni care ne urmăresc. Poate fi un text sau un modul video. Haideți să ne susținem unii pe alții, Trupul lui Hristos poate funcționa chiar dacă nu ne putem vedea față în față în aceste zile.

În perioada aceasta vom distribui și alte materiale care au ca scop zidirea sufletească și conștientizarea venirii iminente a Domnului. Urmărește-ne pentru a le vedea:

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Materiale asemănătoare găsești aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual