Cu Duhul Sfânt prin încercări - CAV LIVE – joi, 18 iunie 2020

Adaugat la :  18.06.2020

Unde este Dumnezeu când trecem prin încercări? Care este rolul acestora și cum să trăim dependenți de Duhul Sfânt atunci când circumstanțele devin dificile? Acestea sunt doar câteva din aspectele despre care vom discuta în cadrul acestei emisiuni. De asemenea, vor fi momente de rugăciune în care ne vom ruga specific pentru problemele dumneavoastră.

Invtati: Vali Paul (Biserica Filadelfia, Baia Mare) și Nușa Paul (Biserica Filadelfia, Baia Mare)

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv. Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Răspundem întrebărilor și ne rugăm pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune